Categories

Contactează-ne!

Cum te putem ajuta, astfel încât businessul tău sa prospere?

Site-ul tău are nevoie de

Content marketing

Oferă-i audienței tale conținut original, creativ, care să transmită eficient mesajul tău
pe fiecare platformă în care este prezent brand-ul

De ce ai nevoie de o strategie de conținut?

Pare simplu să creezi conținut pe care lumea să vrea să-l citească. În spatele campaniilor de succes, stă însă efortul copywriterilor cu experiență, care știu exact ce cuvinte să folosească.

01//

Îți poziționezi brand-ul

Livrând constant conținut interactiv și relevant, ajuți publicul să îți vadă brand-ul ca un expert în industrie.

02//

Menții publicul interesat

Analizând ce fel de conținut vrea să vadă publicul tău, poți să îi oferi exact tipul de content cu care acesta e predispus să interacționeze.

03//

Sprijini strategia de SEO

Conținutul original, bine structurat, care conține cuvintele cheie potrivite, poate da un boost eforturilor de a câștiga vizibilitate în rezultatele Google. 

Ce îți oferă
serviciul de
Content Marketing?

Nu scriem texte pentru toată lumea, ci optimizat pentru publicul și obiectivele tale.

Un copy bine scris poate susține eforturile de SEO și obiectivele campaniilor tale, bazat pe concepte creative, în ton cu vocea brand-ului tău.

Analizăm ce subiecte sunt potrivite pentru produsul tău, industria în care activezi. “Punem pe hârtie” o listă de idei de conținut pentru viitoarele campanii.

Articolele noastre se bazează pe cifre. Facem research pentru aceste informații, le colectăm, le procesăm, iar după ce sunt analizate de către analiștii srd media ajung la tine într-un mod prietenos, numai bun de postat pe mediile companiei.

​Acum că avem informațiile de care avem nevoie, pregătim materialul final. Acesta poate să fie un articol cu sau fără infografice, tabele sau alt material de suport. Conținutul tău este scris în funcție de audiența căreia ne adresăm, în română sau engleză, de către specialiști cu experienta, cu apariții in cele mai mari publicații din lume. Nu ne crezi, cere-ne dovada! 

Acum că avem materialul final, acesta trebuie dus în fața cititorilor, pe site-uri de știri, bloguri de specialitate și canale de social media. Beneficiezi de experiența noastră și de întreaga rețea de parteneri.

Ce spun clienții noștri

Hai să povestim despre strategia ta de marketing online