Categories

Contactează-ne!

Cum te putem ajuta, astfel încât businessul tău sa prospere?

Promovare Pay-Per-Click

Obține rapid rezultate profitabile pe cele mai vizitate platforme de promovare plătită

De ce ai nevoie de promovare plătită?

Știi deja cât de agresivă a devenit competiția online și cât de greu ajungi organic la publicul țintă. Investind bugetul potrivit, poți aduce mai rapid trafic și clienți noi pentru afacerea ta. 

Rezultate imediate și transparente

Poți aduce chiar azi conversii pentru business-ul tău, în timp ce investiția în alte canale aduce rezultate în timp. Totul este transparent: datele îți indică exact cât investești și cât primești în schimb.

Vizibilitate în motoarele de căutare

Nu trebuie să astepți ca website-ul tău să apară pe prima pagină în rezultatele de pe Google, anunțurile tale pot apărea chiar deasupra primelor rezultate organice.

Targetare precisă

Cunoscându-ți publicul țintă, știm ce metode de targetare să folosim pe fiecare platformă, astfel încât mesajul tău să ajungă exact la cine trebuie, în cel mai bun moment. 

Ce îți oferă serviciul nostru de promovare plătită?

Strategie

Personalizată pentru nevoile unice ale fiecărui business.

Copywriting

Texte creative pentru fiecare anunț, pentru ca mesajul transmis să aibă impactul dorit.

Creare de Landing Page

Pagini specializate pentru campania ta, concentrate strict pe conversie.

A/B testing

Testăm noutățile în domeniu, pentru a îmbunătăți rezultatele campaniilor.

Remarketing

Ai încă o șansă să vinzi la o audiență care deja te cunoaște, iar noi știm cum să profităm de asta pe fiecare platformă.  


Ce platformă de promovare pay-per-click să aleg?

Google, Facebook, Instagram sau Linkedin? Specialiștii noștri știu care e cea mai potrivită platformă pentru business-ul tău și cum se pot combina aceste platforme pentru rezultate mai bune. Competitorii tăi sunt deja acolo, întrece-i cu o strategie puternică de PPC!

Google Ads (AdWords)

Anunțurile search apar în căutări relevante, cu o poziționare competitivă în rezultatele Google. Rețeaua extinsă de Display oferă un mediu perfect pentru campanii de awareness și remarketing.

Facebook Ads

Când nu caută pe Google, publicul tău țintă stă pe Facebook. Cu metodele complexe de targetare și diversitatea tipurilor de anunțuri, ai practic încă un canal unde poți să vinzi sau să aduci lead-uri.

Instagram Ads

Vrei să îți prezinți produsul într-un mod vizual creativ? Cu Instagram Ads, poți livra anunțuri cu impact vizual puternic, care să stârnească interesul audienței tale.

Linkedin Ads

Pe LinkedIn, ai cele mai bune metode de targetare a profesioniștilor din cele mai diverse domenii. Fie că recrutezi sau vrei să ajungi la experți dintr-o industrie de nișă, aici mesajul tău merge la țintă.

LinkedinAdsLogo-360

Alte platforme PPC

AdRoll, Criteo, Bing Ads sunt doar câteva din alternativele platformelor menționate mai sus. În funcție de business-ul tău și publicul țintă, putem propune o combinație profitabilă de platforme pay-per-click.

Ce spun clienții noștri

Hai să povestim despre viitoarele tale campanii.