Categories

Contactează-ne!

Cum te putem ajuta, astfel încât businessul tău sa prospere?

Promovare Pay-Per-Click

Obține rapid rezultate profitabile pe cele mai vizitate platforme de promovare plătită

De ce ai nevoie de promovare plătită?

Printre cele mai utilizate forme de promovare online sunt campaniile PPC. Aceste campanii te vor ajuta să ajungi cu ușurință la audiența ta prin afișarea anunțurilor în secțiunile de promoții ale motoarelor de căutare și pe social media. Metoda pay-per-click îți va aduce rezultate imediate, datorită vizibilității sporite a anunțurilor și redirecționarea utilizatorului către site-ul tău în urma accesării lor. 

Campaniile PPC vor aduce trafic relevant site-ului tău, ceea ce duce automat la creșterea interesului pentru serviciile oferite de business-ul tău, și în final la o creștere în vânzări și profit.

Avantajul este că motoarele de căutare precum Google sau Bing te taxează doar când anunțul este accesat de către utilizator, iar afișarea anunțului înseamnă promovare doar pentru simplul fapt că este vizibil.

Pentru a rula campaniile PPC într-un mod eficient, ai nevoie de o strategie de marketing potrivită pentru nișa afacerii tale. Știi deja cât de agresivă a devenit competiția online și cât de greu ajungi organic la publicul țintă. Investind bugetul potrivit cu ajutorul unei agenții PPC, poți aduce mai rapid trafic și clienți noi pentru afacerea ta. 

SRD-Media aplică strategii personalizate și servicii PPC business-ului tău, pentru îmbunătățirea traficului și a vizibilității online, și pentru creșterea vizibilă a vânzărilor.

Rezultate imediate și transparente

Poți aduce chiar astăzi conversii business-ului tău, sau poți investii în strategii care îți vor aduce rezultate în timp. Totul este transparent: datele îți indică exact cât investești și cât primești în schimb.

Vizibilitate în motoarele de căutare

Nu trebuie să aștepți ca website-ul tău să apară pe prima pagină în rezultatele de pe Google. Anunțurile tale pot apărea chiar deasupra primelor rezultate organice, sporind vizibilitatea brandului tău.

Targetare nișată și
precisă

Cunoscându-ți publicul țintă, știm ce metode de targetare să folosim pe fiecare platformă, astfel încât mesajul tău să ajungă exact la cine trebuie, în cel mai bun moment, pentru cele mai bune rezultate. 

Ce îți oferă serviciul nostru de promovare plătită?

Implementăm o strategie personalizată PPC pentru nevoile unice ale fiecărui business, pentru a obține rezultate ideale în materie de trafic, conversii, vânzări, și promovare. O strategie de marketing online înțeleaptă poate transforma fundamental orice afacere. 

Scriem texte creative pentru fiecare anunț, pentru ca mesajul transmis să fie clar, concis, și să aibă impactul dorit. Utilizăm cuvinte cheie relevante în anunțuri pentru a atrage potențiali clienți interesați de serviciile business-ului tău.

Construim pagini specializate pentru campania ta, concentrate strict pe conversie. În urma accesării anunțului, ne asigurăm că utilizatorul este redirecționat către un landing page cu informații bine structurate și un design profesional pentru a genera mai multe vânzări.

Testăm noutățile în domeniu pentru a îmbunătăți rezultatele campaniilor PPC. Testarea de tipul A/B este procesul prin care creăm două variante diferite a unui anunț, care vor ajunge la două audiențe diferite. În urma testului, aflăm care dintre variante a performat mai bine.

Reluăm legătura cu audiența care a arătat interes la un moment dat față de site-ul tău sau serviciile tale, prin plasarea unor ad-uri cu produsele care le-au atras atenția în primul rând. Poziționăm strategic aceste anunțuri în motoare de căutare, social media, și site-uri partenere.


Ce platformă de promovare pay-per-click să aleg?

Te ajutăm să alegi platforma potrivită pentru business-ul tău și vom utiliza cele mai actuale metode pentru promovarea produselor tale prin campanii PPC. Noi deja știm care e cea mai potrivită platformă în funcție de business-ul tău, și cum putem crea anunțuri pe Google, Facebook, Instagram sau Linkedin pentru cele mai bune rezultate.

Implementăm strategii de promovare PPC și campanii social media personalizate în funcție de audiență, nișă, și business. Folosim filtrele disponibile pe platformele Google AdWords, Facebook și LinkedIn, ce includ locația, vârsta, interesele, și comportamentul utilizatorilor. Profitând de aceste instrumente digitale, ajungem cu ușurință la publicul tău țintă și atragem potențiali clienți pentru business-ul tău.

Avantajul acestor campanii este acela că, odată testate și aprobate, primești feedback într-un timp foarte scurt despre ce funcționează și ce nu. Toate platformele îți pun la dispoziție rapoarte detaliate ale campaniilor, prezentând strategiile care au adus cele mai bune rezultate.

 

Google Ads (AdWords)

Anunțurile create în AdWords apar în căutări relevante pe Google, cu o poziționare competitivă în rezultatele afișate. Rețeaua extinsă de Display oferă un mediu perfect pentru campanii de brand awareness, remarketing, și servicii Google AdWords.

Rapoartele Google AdWords îți indică date precum afișări, clickuri și conversii, care te ajută să îți dai seama dacă suma investită în campanie rentează. În funcție de rezultate, se pot aplica ajustări pentru îmbunătățirea campaniilor—tot ce ține de text, cuvinte cheie sau suma investită se poate ajusta. Serviciile Google Ads îți permit să execuți aceste modificări și în timp real

 

Facebook Ads

Când nu caută pe Google, publicul tău țintă stă pe Facebook. Cu metodele complexe de targetare și diversitatea tipurilor de anunțuri, ai practic încă un canal unde poți să vinzi sau să aduci lead-uri.

În promovările Facebook, aplicăm un mix de strategii conform cererilor tale și segmentăm audiența pentru campanii pe diferite nișe, folosind criterii demografice, geolocație, interese comune și comportament, obiectivul principal fiind conversia.

 

Instagram Ads

Vrei să îți prezinți produsul într-un mod vizual creativ? Cu Instagram Ads, poți livra anunțuri cu impact vizual puternic, care să stârnească interesul audienței tale.

Realizăm campanii de promovare PPC personalizate pentru business-ul tău și conținut ce include postări foto, video, și stories.

Linkedin Ads

Promovarea pe LinkedIn permite accesarea celor mai bune metode de targetare a profesioniștilor din cele mai diverse domenii. Fie că recrutezi sau vrei să ajungi la experți dintr-o industrie de nișă, aici mesajul tău merge direct la țintă.

LinkedinAdsLogo-360

Alte platforme PPC

AdRoll, Criteo, sau Bing Ads sunt doar câteva din alternativele platformelor menționate mai sus. În funcție de business-ul tău și publicul țintă, putem propune o combinație profitabilă de platforme pay-per-click.

Ce spun clienții noștri

Hai să povestim despre viitoarele tale campanii.